Hallors Glas Eftr

Värmlands län

Information

570731-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hallors Glas Eftr. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hallors Glas Eftr är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Filipstad som är den kommunen som Hallors Glas Eftr finns i.

Hallors Glas Eftr har varit registrerat sedan 2007-05-29 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hallors Glas Eftr så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hallors Glas Eftr är och det finns flera bolag i Filipstad som också är .

Firmatecknare för Hallors Glas Eftr är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hallors Glas Eftr så kan ni göra det på telefon genom 0590-71530 eller genom brev på följande adress:

Glasmästeri och inramningar av tavlor.

Det finns olika personer som har en koppling med Hallors Glas Eftr och det är Berg, Rolf Gösta som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,