UH.s fot & fil

Värmlands län

Information

570407-XXXX är organisationsnummer för företaget UH.s fot & fil. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UH.s fot & fil är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Filipstad som är den kommunen som UH.s fot & fil finns i.

UH.s fot & fil har varit registrerat sedan 2007-03-20 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för UH.s fot & fil så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

UH.s fot & fil är och det finns flera bolag i Filipstad som också är .

Firmatecknare för UH.s fot & fil är följande:

Vill ni komma i kontakt med UH.s fot & fil så kan ni göra det på telefon genom 0591-12644 eller genom brev på följande adress:

Ambulerande fotvård.

Det finns olika personer som har en koppling med UH.s fot & fil och det är Högberg, Ulla Ellinor som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,