HHK i Filipstad AB

Värmlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotellrörelse, bedriva restaurang- och pubverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HHK i Filipstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Filipstad så är HHK i Filipstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Filipstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Filipstad och i Värmlands län. Redan 2006-11-01 så skapades HHK i Filipstad AB och bolaget är har F-skattsedel HHK i Filipstad AB har haft det sedan 2007-03-22.

HHK i Filipstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-22

556714-1543 är organisationsnummret för bolaget som finns i Filipstad.

Just nu är HHK i Filipstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med HHK i Filipstad AB så går det att nå dem via telefon på 0590-607777 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom HHK i Filipstad AB är Johansen, Steiner som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Johansen, Steiner som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Briskemyr, Helge som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mantel, Sepp som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nyström, Lillemor Christina som är född 1949 och har titeln Delgivningsbar person, Lindquist, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln RevisorBergslagens Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .