Ekorec AB

Värmlands län

Information

Ekorec AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Filipstad som är den kommunen där Ekorec AB finns. I Filipstad så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ekorec AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ekorec AB har haft sedan 2001-12-03. Ekorec AB har funnits sedan och 2001-12-26 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ekorec AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 13, 682 33, Filipstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0590-15330.

Filipstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ekorec AB Privat, ej börsnoterat.

Ekorec AB har idag 556617-4198 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Kolehmainen, Eero Ensio -Kolehmainen, Veli-Pekka Juhani är den som för stunden ansvarar för Ekorec AB

Bolaget skall bedriva återvinning av förpackningar av plast och liknande material och därmed förenlig verksamhet.

I Ekorec AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kolehmainen, Veli-Pekka Juhani som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kaipainen, Eeva Elsa Eriika som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kolehmainen, Eero Ensio som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindquist, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Bergslagens Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .