Aktiebolaget Bergslagens Psykologgrupp

Värmlands län

Information

556435-7910 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Bergslagens Psykologgrupp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Bergslagens Psykologgrupp är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Filipstad som är den kommunen som Aktiebolaget Bergslagens Psykologgrupp finns i.

Aktiebolaget Bergslagens Psykologgrupp har varit registrerat sedan 1991-10-25 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Bergslagens Psykologgrupp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Aktiebolaget Bergslagens Psykologgrupp är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Filipstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Bergslagens Psykologgrupp är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Bergslagens Psykologgrupp så kan ni göra det på telefon genom 0590-24077 eller genom brev på följande adress:
Lervik Genstigen 1, 682 92, Filipstad

Bolaget skall bedriva psykologisk behandling, utredning, konsultation, handledning organisation- och personalutveckling, rekrytering och urval samt utbildning i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Bergslagens Psykologgrupp och det är Henriksson, Gunilla Elisabet som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriksson, Hans Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Erik Anders som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lindquist, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Bergslagens Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor,