Edlings Åkeri Aktiebolag

Värmlands län

Information

Edlings Åkeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Filipstad. I Edlings Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edling, Björn Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edling, Ulf Johan Tomas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Edling, Björn Roger som är född 1942 och har titeln Suppleant, Boström, Nils Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Edlings Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Edlings Åkeri Aktiebolag på telefon 0550-60070.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Edlings Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Edlings Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Värmlands län och Filipstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Edlings Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Edlings Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Edlings Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Edlings Åkeri Aktiebolag har 556187-5120 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.