Närsens Kraftaktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Närsens Kraftaktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Filipstad här finns det många olika Aktiebolag. Närsens Kraftaktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Filipstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Närsens Kraftaktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556131-3999.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0590-30084 alternativt besöka eller skicka post till Närsens Kraftaktiebolag på följande adress Herrgården Flygeln, 680 96, Lesjöfors.

Närsens Kraftaktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Närsens Kraftaktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Linnér, Jan Donald som är född 1942 och har titeln Suppleant , de Geer, Lars Jacob Carl som är född 1963 och har titeln Suppleant . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska alstra och avsätta elektrisk kraft, bedriva verksamhet med galopphästar samt därmed förenlig verksamhet.