Lesjöfors Sågverk Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Lesjöfors Sågverk Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Filipstad här finns det många olika Aktiebolag. Lesjöfors Sågverk Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Filipstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Lesjöfors Sågverk Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-06-09 och har organisationsnummer 556066-6660.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0590-30050 alternativt besöka eller skicka post till Lesjöfors Sågverk Aktiebolag på följande adress Bergslagsg. 89, 680 96, Lesjöfors.

Lesjöfors Sågverk Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lesjöfors Sågverk Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bruun, Steen Krister som är född 1931 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rörelse för avverkning och vidareförädling av skogsprodukter, handel med skogsprodukter, äga och förvalta samt bedriva handel med värdepapper och fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.