Lesjöfors Fjädrar Aktiebolag

Värmlands län

Information

Lesjöfors Fjädrar Aktiebolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Filipstad som är den kommunen där Lesjöfors Fjädrar Aktiebolag finns. I Filipstad så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lesjöfors Fjädrar Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lesjöfors Fjädrar Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lesjöfors Fjädrar Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lesjöfors Fjädrar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kanalv. 3, 680 96, Lesjöfors men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0590-608100.

Filipstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lesjöfors Fjädrar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lesjöfors Fjädrar Aktiebolag har idag 556063-5244 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Gustafsson, Bengt Roland -Lindbäck, Gunnar Kjell-Arne -Persson, Björn Per-Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Lesjöfors Fjädrar Aktiebolag

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av industrifjädrar och bilfjädrar av metall samt reparation av bilfjädrar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lesjöfors Fjädrar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Björn Per-Gunnar som är född 1949 och har titeln VD, Persson, Björn Per-Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbäck, Gunnar Kjell-Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Bengt Roland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Björk, Bodil Gunhild Margareta som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.