Konstbutiken vid bron

Värmlands län

Information

Konstbutiken vid bron hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Filipstad som är den kommunen där Konstbutiken vid bron finns. I Filipstad så finns det många olika Enskild firma och i Värmlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Konstbutiken vid bron tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Konstbutiken vid bron har haft sedan 2005-01-27. Konstbutiken vid bron har funnits sedan och 2005-01-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Konstbutiken vid bron så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0590-43121.

Filipstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Konstbutiken vid bron har idag 500428-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Konstbutiken vid bron

Försäljning av monstmaterial, ävensom ramar och inramning. Försäljning av hobbymaterial. Kurser i målning, keramik. Försäljning av egen konst och konsthantverk.

I Konstbutiken vid bron så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rabhi, Laila som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .