Göran Perssons Plåtslageri

Värmlands län

Information

480120-XXXX är organisationsnummer för bolaget Göran Perssons Plåtslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Göran Perssons Plåtslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Filipstad som är den kommunen som Göran Perssons Plåtslageri finns i.

Göran Perssons Plåtslageri har varit registrerat sedan 1983-12-13 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1984-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Göran Perssons Plåtslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Göran Perssons Plåtslageri är och det finns flera bolag i Filipstad som också är .

Firmatecknare för Göran Perssons Plåtslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Göran Perssons Plåtslageri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Plåtslageri och därtill hörande verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Göran Perssons Plåtslageri och det är Persson, Gunnar Matts Göran som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,