Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Persberg

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Persberg. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Filipstad här finns det många olika Ekonomisk förening. Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Persberg tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Filipstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Persberg är ej momsregistretat och har organisationsnummer 772400-0208.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0590-21051 alternativt besöka eller skicka post till Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Persberg på följande adress Persberg Folkets Hus , 682 40, Filipstad.

Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Persberg är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Persberg så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Nord, Gustav Gunde som är född 1943 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att meddela köp av fastighet eller byggande av hus mot betalning tillhandahålla samlingslokaler, affärslokaler, bostäder drivande av park, kafé och biografrörelse, varav följer skyldighet att föra handelsböcker.