Bostadsrättsföreningen Svalan

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Bostadsrättsföreningen Svalan. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Filipstad här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Svalan tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Filipstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Svalan är ej momsregistretat och har organisationsnummer 772400-0141.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6160576 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Svalan på följande adress Teleg. 1 E, 682 30, Filipstad.

Bostadsrättsföreningen Svalan är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Svalan så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Lindenäs, Ylva Maria Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant . Rös, Karin Agneta som är född 1946 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadsrättslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalas, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.